Kalendarium
Kalendarium
Klicka på titel för information
i dag
Royal
i morgon
Royal
Julstängt!
Fler dagar...
Ny finsk film
Onsdagsserien
Barnfilm
Folkets Bio Luleå
Kalendarium
Kalendarium
Klicka på titel för information
i dag
Royal
i morgon
Royal
Julstängt!
Fler dagar...
Royalnytt
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

BILJETTER

Alla är varmt välkomna till våra filmvisningar och evenemang, man behöver inte vara medlem. Våra två salonger rymmer 144 respektive 74 platser. Biljetterna är ännu onumrerade och går inte att köpa i förväg. Vi arbetar intensivt för att inom kort kunna erbjuda förköp och numrerade platser på alla filmvisningar. Kassan öppnar en halvtimme innan filmen börjar. Du kan betala med bankkort. I samband med filmvisning svarar vi i telefon i den mån vi hinner på telefon 0920- 560600.


Våra biljettpriser
Enkel biljett: 90 kr (Onsdagsserien 60 kr)
Medlemmar: 70 kr
Studenter: 70 kr
Barnfilm: 50 kr för både små och stora

Vid visningar i Onsdagsserien (dagbio) kostar alla biljetter 60 kr.

Vid festivaler bestäms priset för festivalpass för varje tillfälle. Biljettpriset för direktsändningar "Live på bio" bestäms för varje tillfälle.


Klippkort för medlemmar
Du som är medlem i Folkets Bio kan köpa ett 10-kort för 600 kr. Medlemskapet löser du i biokassan eller via Folkets Bios gemensamma webbplats. Medlemsavgiften kostar 200 kr. Läs mer om hur du blir medlem via nätet här.

Klippkort

Femkort för alla
Så kallade femkort kan även du som inte är medlem köpa för 350 kr. Det gäller för fem biobesök och du får då mängdrabatt med 20 kr per biljett.

Presentkort
För dig som vill ge bort en gåva finns våra gröna presentkort att köpa i kassan. Du väljer själv hur många biobesök du vill ge bort - ett, två tre eller fyra besök till priset 90 kr/st. Mottagaren kan sedan själv välja hur presentkortet ska nyttjas.

Våra filmvisningar
Vår ambition är att visa film i två salonger på torsdagar, fredagar och söndagar varje vecka. Visningstider 2016 är kl 18:30 och 19.00, men variationer kan förekomma. Premiärfilmerna visas på fredagar och barnfilmer på söndagar kl 14:00. Vi planerar även för temadagar och andra evenemang.

Förtäring
Vi säljer godis och läsk i samband med filmvisningar, en stor del av detta är ekologiskt. Vid liveföreställningar med paus bjuder vi på kaffe och hembakat fikabröd.

 


Publicerad 7/8 2016 kl 23:14. Senast uppdaterad 22/3 2017 kl 06:08.

i dag
Royal
i morgon
Royal
Julstängt!
sön 17 dec
Royal
Julstängt!
mån 18 dec
Royal
Julstängt!
tis 19 dec
Royal
Julstängt!
ons 20 dec
Royal
Julstängt!
tors 21 dec
Royal
Folkets Bio Luleå  |  Royal, Nygatan 1  |  siri@folketsbiolulea.se
⬆︎