Prenumererat nyhetsbrev från Royalbiografen. Skickat den 20/5 2019.
Royalnytt
Nya priser från augusti 2019
Efter snart tre år på plats i fina Royalbiografen är vi just nu mitt i processen att överta förstahandskontraktet för lokalen som vi i dagsläget hyr i andra hand av Filmstaden. Med detta kommer utökade möjligheter men även utökade kostnader. På grund av detta kommer vi att göra en förändring i vår prismodell som vi hoppas ska ge oss möjligheten att fortsätta driva biografen med en god ekonomi många år framåt.

Då vårt upplägg för medlemskap skiljer sig stort från övriga lokalavdelningar i landet där alla medlemmar förväntas ställa upp som volontärer kommer vi att göra ändringar kring medlemsrabatt samt medlemsavgift (enligt beslut på det senaste årsmötet). Från och med höststarten kommer vi att på ordinarie visningar hålla oss till ett fast pris för alla oavsett medlemskap, undantaget studenter samt ungdomar upp till 26 år. Medlemsförmåner kommer bestå av möjligheten att köpa vårt förmånliga 10-kort samt att få inbjudan till medlemsaktiviteter (tex After Work med förhandsvisning) varje termin.

Då vi är en föreningsdriven biograf är volontärer vår viktigaste tillgång. Utan dem kan inte biografen drivas vidare. Vi kommer därför att erbjuda möjlighet att se film gratis för de som jobbar aktivt. Vi är i ständigt behov av fler volontärer, nu mer än någonsin, då vi hoppas kunna utöka verksamheten med ytterligare spelkvällar framöver. Är du intresserad av att veta mer om hur det fungerar så kontakta siri@folketsbiolulea.se

Nya priser from augusti 2019
Ordinarie 110kr
Studenter/ungdomar 90kr
Dagbio 80kr
Barnbio 60kr
Medlemsskap 250kr per år
10-kort 800kr

Tiokortet är en medlemsförmån som endast kan köpas och användas av medlemmar, glöm inte visa ditt medlemskort vid inköp! Om två personer önskar betala inträde med samma kort krävs att båda två är medlemmar.
Vi reserverar oss för felskrivningar samt att ändringar kan ske. För uppdaterad information se vår hemsida: www.royalbiografen.se
© 2019 Folkets Bio Luleå.